Klanttevredenheid

Home / Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Libertijn heeft Contenza gevraagd om een onderzoek uit te voeren naar de tevredenheid van alle klanten van Libertijn, die in de periode 1 april 2018 tot en met 31 december 2019 het UWV Traject Naar Werk of het UWV Traject WerkFit maken hebben afgerond.

Traject WerkFit maken
Libertijn heeft in afgelopen jaar 145 klanten geholpen in het traject Werkfit maken. De klanten hebben ons gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.5.

Traject Naar Werk
Voor Naar Werk trajecten hebben wij 45 klanten geholpen in het afgelopen jaar. Wij kregen hier een een gemiddeld cijfer van 8.3 voor.

Dit zeggen klanten over ons

Veel meer in mijn kracht.

Ik ben tevreden hoe ik over persoonlijke drempels heen geholpen ben en me qua mogelijkheden weer veel meer in mijn kracht voel staan.

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed geholpen en begeleid en ze heeft altijd rekening geprobeerd te houden met mijn privé en alles wat er speelde op dat moment. Zij snapte ook dat mijn focus soms totaal ergens anders lag dan bij de reïntegratie maar zij heeft altijd hierin ruimte geschept voor mij. Ik ben zeer tevreden over haar en over haar begeleiding

Het was top!

Het was top, datgene wat werk vinden en behouden voor mij moeilijk maakt is niet makkelijk te corrigeren, maar zij hebben dit beter gedaan dan ik vooraf mogelijk dacht te zijn.

Libertijn was erg begaan en ruimdenkend.

De contactpersoon van Libertijn was erg begaan en ruimdenkend. Hij had een positieve inslag op mijn problemen en nam de moeite om vanuit mij te kijken. Het systeem leek eerst wat kinderachtig maar heeft mij een werkbaar overzicht gegeven van mijn valkuilen en competenties.

Geholpen met het maken van keuzes.

Ik werd echt geholpen met het zelf maken van keuzes. De re-integratiecoach toonde veel geduld en bleef mij helpen zelfs wanneer dit moeizaam ging. Ik heb er veel van geleerd en ben nog steeds aan het ontdekken. Hij heeft me het juiste pad laten zien en wat mijn opties waren.

Beter inzicht in eigen kwaliteiten.

De re-integratiecoach heeft goed een aantal stappen met mij doorlopen waardoor ik meer inzicht heb in mijn eigen functioneren, mijn valkuilen en kwaliteiten. Daardoor heb ik nu een plan om verder te gaan met zoeken op de arbeidsmarkt.

Prettige coachende benadering.

Mijn re-integratiebegeleider had een hele prettige, coachende, benadering die goed bij mij past. Ze heeft me steeds goed begeleid in de verschillende stappen van het Werkfit-traject. Libertijn heeft hierin een zeer gestructureerde aanpak, wat mij helderheid en overzicht gaf. De opdrachten waren duidelijk en soms best uitdagend (wat ik heel positief vind) en leidden tot een eindanalyse waar ik heel goed mee verder kan. De feedback die ik van mijn re-integratiebegeleider kreeg, getuigde van veel inzicht en bracht mij ook tot belangrijke inzichten, zonder dat ik gestuurd werd. Het contact was prettig, open en gemoedelijk, waardoor ik me op mijn gemak voelde.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.