Naar Werk Trajecten​

Naar Werk Trajecten

Het doel van een Naar Werk traject bij Libertijn is om jou te ondersteunen om de gewenste baan, in de juiste omgeving, op het beste moment te vinden.

Activiteiten die worden ondernomen zijn een korte arbeidsmarktverkenning, waarin we zoeken naar passende mogelijkheden en kansen gebaseerd op je persoonlijke profiel. Daarnaast geven we ook gerichte begeleiding op het vlak van sollicitatieactiviteiten, waarbij gedacht kan worden aan:

  • Optimaliseren CV en brieven;
  • Netwerkverkenning;
  • Het bespreken en oefenen van sollicitatiegesprekken.
  • Het overgaan tot daadwerkelijk solliciteren en contact opnemen met organisaties en netwerkcontacten;

Naast bovenstaande activiteiten zal voor Jobhunting ook o.a. gebruik gemaakt worden van het netwerk van Libertijn om de klant te introduceren bij bedrijven. Een ander instrument is het samen maken van een netwerkkaart van jouw netwerk. Dit is essentieel voor het vinden van mogelijke ingangen bij de juiste bedrijven.

Gedurende het gehele traject is jouw welbevinden vanzelfsprekend onderwerp van gesprek. Coaching op dit vlak maakt deel uit van een Naar Werk traject. Dit betekent concreet dat er o.a. gekeken wordt of we ervoor kunnen zorgen dat je werkt en handelt vanuit je kernkwaliteiten en niet vast komt te zitten in valkuilen en belemmerende overtuigingen.

Wanneer je een werkplek gevonden hebt, blijven we je begeleiden en coachen ‘on the job’ om te zorgen dat je duurzaam op de goede plek zit. In de eerste periode van een nieuwe baan komt er van alles op je af, waarbij het fijn is om met ons te reflecteren op de zaken waar je tegenaan loopt. Deze begeleiding zal naar behoefte en in overleg worden vorm gegeven.

Wij helpen je die baan te vinden die op dit moment goed voor jou is. Een succesfactor is dat wij voor een aantal van onze diensten (assessments, loopbaanoriëntaties, 1e en 2e spoor re-integratie) veel klanten hebben in B2B sector en (semi) overheid. Een behoorlijk aantal klanten is landelijk vertegenwoordigd. Vanuit dit netwerk plaatsen wij met enige regelmaat mensen.

Daarnaast is een specialisme van Libertijn om mensen te helpen die een eigen bedrijf willen starten of ZZP-schap willen opbouwen.

Naar Werk Traject aanvragen

Heeft u interesse in Naar Werk Trajecten of wilt u meer informatie ontvangen. Laat ons dit weten, via het onderstaande contactformulier kunt dit aangeven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct antwoord op uw vraag? Neem contact met ons op: 030 – 691 0367